..............

Monday, August 1, 2011

i luv july :p




nape sy syg JULY?
sbb sy dpt jmpa kwn2, dpt jmpa org2 yg dh lama sy xjmpa...hehehe

1st, dh tentu2 sy hepi sbb dpt jumpa+lepak2+sembang2+gelak sampai lenguh pipi dengan rumate terchenta..walopun sekejap tp bermakna sgt2..seiigt aku since convo, nih la 1st time kami lepak lama2..slalu jumpa kejap2..xsempat nk lpk story panjang2...kalo  ikut hati mmg xpuas lepak2 , sembang2 tu..tp tula..ms sangat cemburu kat kami...hehe..newey..tq rumate..tq family rumate  :) all da best ya..aku doakan ko berjaya, ko bahagia..semua yg baik2la..inysaAllah...nt kita jmpa lg..sesi CHAR KOEY TEOW plak..hehehhe

2nd, aku dpt jmpa n lepak2 ngan nana, fik n yg the best part is dpt pi tgk baby DR. FAISAL..pd nana tq bg aku bermlm kat blk ko..smpai tertinggal baju kotor..huhuhu..tq yer siap tlg bsh+lipat lg...pd.fik, tq jd tukang bwk kete pusing2 penang..hehe..pe2 pun best sgt dpt jmpa korang2  :) nt kita plan ajk ramai2 lg..insyaALLAH :p

3rd, yeahh..nih xde dlm planning tetiba bleh pi lepak skali ngn taq ngn anip n op coz lin ( yg nih mmg xleh tinggal, wajib kena ada).. ..ALhamdulillah..siap2 makan2 kat kambing lg (aku xtau nama kedai tu)hehehe..tp best tempat tu..nt kita gi makan2 lg k..mlm tu battery aku kong..xlarat nk lepak2 sgt..sorry ye.next time kita lpk2 k : )

p/s : yeahhh..aku HEPI..rasa mcm segala serabut dlm kepala dh ok sikit...ALHAMDULILLAH........

No comments: