..............

Wednesday, May 4, 2011

p.e.r.u.t.u.s.a.n.k.h.a.s


h.e.p.i.b.i.r.t.h.d.a.y

s.e.l.a.m.a.t.h.a.r.i.j.a.d.i.


hepi birthday A.Z.L.I.N.A.Y.O.B

TQ coz sudi jd sahabat terbaek tuk aku

TQ coz sudi jd sahabat se'weng' aku.. hehe


list ucapan aku tuk ko adalah seperti berikut :p


  • aku doakan hadiah yg ko tunggu2 sampai pada tepat pd waktunya..
  • aku doakan ko berjaya abeskan master ko dlm tempoh yg dirancang..InsyaAllah
  • aku doakan semua2 berjalan lancar 
  • aku doakan ko, mak cik Zahurin, Pak cik Ayob n semua2 always hepi sokm0 :)
  • aku doakan gak ko ngn cupcake terchenta :)
  • aku doakan jugak pe yg ko wish jd kenyataan..Aminnnn
  • yg paling penting aku doakan kita kwn sampai bila2..
  • TQ n Sorry 4 everything....                           

* tq  coz always ada dengan aku *

* aku syukur sgt ALLAH bagi aku peluang knl ko *

* aku S.A.Y.A.N.G ko *

* aku R.I.N.DU kat ko *

* aku always de dlm poket, dlm laci n bila2, di mn sj..hehe*


H.E.P.I.B.I.R.T.H.D.A.Y



P/S: banyak lagi ayat touching nak tulis..tp kang menitik plak air mata..bertompok-tompok wall blog nih..hehehe...aku xmaula karang panjang2..sbb nt byk sgt..xcukup space t..huhuhu..byk sgt cerita n ucapan aku sbnrnya utk birthday girl nih..cerita yg xpenah abes..bersambung-sambung xde titik :) walaupun sampai arinih aku xleh nak igt mcm mn aku mula kenal dia..pelikkan?pelik tp benar..lastly..HEPI BIRTHDAY my rumate terchenta, teman segelak, teman sesedih, teman se'weng dan yg sewaktu dengannya :)




2 comments:

nilza ayin said...

huhu..sob3...ujan pagi ni dah ganti air mata aku smlm..hehe..thanx syu...aku aminkn smua doa2 ko utk aku n kita...syg ko laaaaahhhhhhhhh...

syue said...

hehehe...ikhlas dr lubuk ati nih..cewahhh..hehe..aku pun syg ko jugak lahhhh...