..............

Wednesday, May 18, 2011

~bila terasa STALKER membuka mata~

STALKER?????

aku agk pelik sikit semenjak dua menjak nih...

tetiba rasa de mata2 yg xbergaji tgh wat keje kat blog aku yg x bape nk cun nih..haishhh

nk kata siti nurhaliza de komen xde pun, nk kata PM bg respon pun x jugak..

ish3..tingin aku nk tya pe yg di cari sbnrnya..aku pun teringin nak tau pe yg ko cari...

ke si stalker nih mmg wat keje tu sbb nk bg aku wat entry psl dia..

kot2la sebelum nih xde sape penah wat entry khas tuk dia kan..nih aku dh dedicatekan sumthing tuk ko..

special lg..hadiah terindah kot dr aku...

sudah2la wat keje xbergaji nih...kalau tujuan ko nk org wat entry tuk ko..

maknanya objektif dh tercapaila...bolehla bertepuk tgn dgn gumbiranya..lalala

last skali nk cakap...TQ very much...sbb jd STALKER xbergaji...Daaaaa


Thursday, May 5, 2011

rekorder oo rekorder....

video

assignment paling SUSAH.......

walaupun hanya amik masa 19 saat video nih..nak buat dia mak aihhh...

susah mengalahkan kira structure bangunan 3 tingkat..huhuhu

xpenah seumur hidup aku mimpi nk wat assignment tiup rekordder nih....

nak tergelak pun de tgk jari2 aku..haha

tuk penuhi permintaan birthday girl, aku upload la kat sini...hehehe

kepada yg tgk..jgn gelak tau..hahaha

MALU iiiii.....


p/s: nk mainkan lagu hepi birthday ilmu x cukup lg kat dada...hehhe...so anggapla lagu moon ligt nih ala2 lagu birthday..lalalala....

Wednesday, May 4, 2011

p.e.r.u.t.u.s.a.n.k.h.a.s


h.e.p.i.b.i.r.t.h.d.a.y

s.e.l.a.m.a.t.h.a.r.i.j.a.d.i.


hepi birthday A.Z.L.I.N.A.Y.O.B

TQ coz sudi jd sahabat terbaek tuk aku

TQ coz sudi jd sahabat se'weng' aku.. hehe


list ucapan aku tuk ko adalah seperti berikut :p


  • aku doakan hadiah yg ko tunggu2 sampai pada tepat pd waktunya..
  • aku doakan ko berjaya abeskan master ko dlm tempoh yg dirancang..InsyaAllah
  • aku doakan semua2 berjalan lancar 
  • aku doakan ko, mak cik Zahurin, Pak cik Ayob n semua2 always hepi sokm0 :)
  • aku doakan gak ko ngn cupcake terchenta :)
  • aku doakan jugak pe yg ko wish jd kenyataan..Aminnnn
  • yg paling penting aku doakan kita kwn sampai bila2..
  • TQ n Sorry 4 everything....                           

* tq  coz always ada dengan aku *

* aku syukur sgt ALLAH bagi aku peluang knl ko *

* aku S.A.Y.A.N.G ko *

* aku R.I.N.DU kat ko *

* aku always de dlm poket, dlm laci n bila2, di mn sj..hehe*


H.E.P.I.B.I.R.T.H.D.A.Y



P/S: banyak lagi ayat touching nak tulis..tp kang menitik plak air mata..bertompok-tompok wall blog nih..hehehe...aku xmaula karang panjang2..sbb nt byk sgt..xcukup space t..huhuhu..byk sgt cerita n ucapan aku sbnrnya utk birthday girl nih..cerita yg xpenah abes..bersambung-sambung xde titik :) walaupun sampai arinih aku xleh nak igt mcm mn aku mula kenal dia..pelikkan?pelik tp benar..lastly..HEPI BIRTHDAY my rumate terchenta, teman segelak, teman sesedih, teman se'weng dan yg sewaktu dengannya :)




b.e.r.t.u.k.a.r




B.E.R.T.U.K.A.R


tetiba aku rasa mcm kekurangan ketenangan..
rasa mcm nk bertukar...
bertukar ke arah apa?bagaimana?apa yg bertukar?
biar aku je tau...

B.E.R.T.U.K.A.R

aku sendiri xtau pe yg ?????????? byk sgt dlm kepala  nih
rasa mcm nk delete satu2..
tp x bleh la plak... 
so the best way is.........

B.E.R.T.U.K.A.R