..............

Tuesday, December 21, 2010

~beRENDAM di LOST world..hoyyeee!!!!!!!

Aktiviti dah berlalu 2,3 minggu yg lepas..saje je rasa nak update kat sini..hehe...aktiviti ke LOST WORLD of tambun secara berjemaah ngn kwn2 kat IPG..hoyyehh..mmg enjoy sgt..mandi+berendam smpai lebam..hehehe.. mmg byk gle dugaan tuk smpai ke situ pdhal jarak dgn IPG  xsmpai 5 minit pun..but Alhamdulillah everything berjalan lancar...kezen aku kak ija pun join skali...nih aku upload pic2 kami di sana..












Disebabkan keterujaan yg terlampau untk mandi dan berendam maka gambar2 yg de nih just gambar sebelum n selepas mandi je..hehehe...pe2 pun ENJOY sangat..terasa hilang semua stress aku sepanjang duk kat IPG...

No comments: