..............

Friday, November 12, 2010

~semalam yg indah~






sbnrnya smlm lagi aku nak tls post nih..tp sbb kepenatan yg terlampau aku xsempat nk bercerita kat sini..SMLM??ermm..aku rasa smlm sgt indah..aku sgt gumbira...sbb???ermm..ada 3 bnda yg wat aku bleh senyum smpai telinga smlm..hehehe

1.Benda yg paling aku nanti2 kan selama 3 bln lebih nih..nak jmpa LIN tercapai gak..Alhamdulillah..aku rndu sgt kat kawan aku yg sorang nih...kalo nak ukur mau lg tinggi dari gunung everest..mcm da x jumpa 4 tahun je gayanye..hehehe..tp itula yg aku rasa sbnrnya..walaupun aku x dpt fokus sepenuhnya tuk sembang2 ngan dia..tp aku bersyukur sgt..dpt jumpa walaupun sekejap..walaupun dia di'kidnap' oleh anak2 murid yg join rombongan tu..hehehe..''kakak lawa'' kata bdk2 tu kat dia...hehehe..thanx sgt coz dtg..aku appreciate sgt..sory kalau x dpt nak concentrate sgt kat ''dating'' kita tau..tp aku tau..ko mesti paham aku...aku rasa bersyukur + hepi sgt diberi peluang utk kenal n jadi kawan ko..TQ to ALLAH...nanti ada masa ,lain kali kita dating lg eh... :)


2. Aku suka sgt dpt jumpa Fik, Nana n EYra..walopun sekejap je tp aku hargai sgt...thnx a lot sbb sudi dtg muzium jumpa ngn aku..ada masa nanti kita wat gathering k...even x sempat nak bertukar-tukar cita lama2 tp Alhamdulillah kita sempat jumpa kan...hehehe..TQ sgt2..


3. Alhamdulillah gak semua perjalanan aktiviti kat muzium USM berjalan ngan lancar..aku hepi tgk anak2 yg kami bawa ke sana semua hepi..enjoy n ceria2 sepanjang kat sana...hepi tgk muka diorang masa ramai2 lancar roket...aku rasa mcm puas sgt dpt hepikan mereka2 nih.Alhamdulillah aku diberi peluang utk bersama2 dengan anak2 ni..syg sgt kat mereka2...TQ to En. Azlan, DR Chong, krew2 muzium n of coz semua cikgu2 &PPM2 yg join trip kali nih...sory kalo de terlebih or terkurang sepanjang aktiviti ni... TQ yg sgt banyak gak tuk Botak, Remy, Fahmi , Shun, Yana sbb tolong aku uruskan makan minum kami semua...tq sgt2...nanti pe2 aku cari korang lg..hehehe...


Kesimpulan dr cite2 kat ats nih, smlm mmg ari yg HAPPY tuk aku..ALHAMDULILLAH..moga hari esok lebik baik dari hari semalam..Aminnn...






No comments: