..............

Saturday, November 6, 2010

k.o.s.o.n.g




KOSONG....




inila yg aku rasa skrang...bosan & mcm2 lagila..
aku ok bila kat tmpt keje..blk je umah mula la ding dong aku dtg..
ermm..mcm mn nak ilangkan rasa xselesa nih..ermmm


maybe ni 1st time aku bermastautin di umah...
slalu aku jd anak rantau..hehehe
may be sbb kwn2 semua jauh..
maybe sbb aku xde kwn tuk bercerita mcm slalu..
memandangkan yg de kat umah nih aku ngn mak je..
ermm...maybe...


kdg2 aku rndu masa2 stdy dulu..
kdg2 aku yakinkan diri aku yg aku boleh..
kdg2 aku msti igt2 blk kisah2 yg leh wat aku gelak n senyum sendiri..
kdg2.....ermmmm


tp aku tau...
ada hikmah semua nih...
aku ada mak yg always dekat ngn aku skung...
aku ada adik yg sentiasa berlwn ckp ngn aku..hehehe
syg byk2 kat mak ngn adik aku..
aku ada family(pkcik2,mkcik2 n kezen n semua2 la) yg sentiasa wat aku ceria..
aku ada kwn baek yg sgt2 memahami aku..syg bangat sama kamu.. (aku xperlu nyatakan nama sbb aku tau dia tau dia la org tu..hehe..).thnx a lot
aku ada ''anak2'' yg always buat aku senyum n gelak...u're so special ...














No comments: