..............

Tuesday, July 13, 2010

~2.36 am~

waaa..agk lama gak aku x updated blog nih..hehe..bkn xmo updated tp xde pe2 yg menarik tuk aku merapu kat sini..huhuu..sbbnye aku nye life 2 bln ni agk xbes+membosankan..hari2 aku wat bnd yg sama..but past 2,3 days ptg2 aku jd cikgu xbertauliah tuk kezen aku..ngn kwn dia skali..2 org je..tp agk uji thp kesabaran aku la..but it's ok..time aku free2 nila aku nak tolong dak2 nih..bila lg kan??hehe..

Baru2 nih aku ada ikut rombongan sekolah..hahaha..da almost 7 years aku tinggalkan zaman skolah..kejap je masa berlalu..aku join rombongan PRA-sekolah SKBJ..skolah aku msa zaman kanak2 dolu..best sgt..hahaha..bkn rombongan yg best..but skolah tu..byk aku blajar kat situ..blajar jd org,blajar jd nakal n macam2 lg la..ada lg 3,4 org cekgu2 aku dulu masih kat skolah tu..rasa mcm mpak2 je zaman2 aku berlari2 kat koridor skolah tu, main netball kat pdng..nek beskal g skolah..fuhh..sgt best..cite psl skolah rendah ni de beberapa moment yg aku igt smpai skung..antaranya :

~beskal baru!!!~

ni kes budak excited dpt basikal br..haha..masa ni xslp aku darjah 3..br 1st time nak g skolah naik beskal..nak2 plak basikal baru..hehe..punyala semngat aku leh bgn kul 3pg..siap2 nak g skolah..punyala pelik napa mak aku xbgn kejutkan aku..da siap pkai bj semua skali tgk jam br kul 3..haha..gler malu ngn semua org dlm umah..lama gakla aku jd bahan gelak..hehe

~ilang ingatan!!!~

masa aku skolah rendah, paksu aku pun ngajar kat situ..kira aku slalu g skolah tumpang paksu aku naik moto la..yg aku xleh lupa penah skali tu aku gi skolah nek beskal,,bila blk aku lupe yg aku bwk beskal..trs pnjat motor pksu..bile nak g skolah ptg cari beskal xjmpa..kelam2 kabut br igt..aku tertinggal beskal kat skolah rupanye..haha..mengong aku dulu2..

~ari anugerah!!!~

ni pun aku xkn lupe..sbb aku slalu dpt hadiah..hehe..best2..

Byk lg yg jd kat skolah tu..but 3 bnd ni mmg aku xkn lupa smpai bila2..haha..miss ol that moment..huhu..

Eh,berbalik kepada cite aku awl2 td..ROMBONGAN..aku kene jg kezen ngn ank jiran aku..bwkla..rombongan pi kedah..nak kata best tu utk aku xbestla..sbb xde geng2 aku yg join..selain bdk2 pra bus penuh ngn makcik2 ngan ibubapa bdk2 nih..kira aku je la yg kategori remaja..cehhh..haha..gler bosan..part paling xbest kat Pekan Rabu..fuhhh..penat sgt..aku pantang shopping2 nih..xsuke..letih semua ada..makcik2 yg len da excited dah..aku layankan je la..huhuhu..tp de 1 tmpat sgt best..muzium padi..bkn muzium tu yg best tp lukisan dinding die..real sgt..cantekk..tp xleh amik pic..huhu...rasa mcm xmo blk je..nk tgk lukisan tu lama2..hehe..yg aku pelik bdk2 tu xreti letih..aku dlm bus masa balik lena x hengat..tp diorang..aduhhh..riuh rendah..xtido langsung..gler byk energy dak2 nih..haha..kalah aku ngn diorng..semua sbb PEKAN RABU..part pusing2 tempat shopping mmg aku kalah..huhuhu..

p/s : aku nak upload pic tp xbleh plak..huhu..so ini jela yg bleh..hehe..sory kalo kelam kabut ayat2 aku..sekelam-kabut kepala aku skrang nih..huhu..nanti bila internet x mogok aku upload pic eh..see u next post..haha..daa


No comments: