..............

Sunday, June 13, 2010

~reSulT teRAkhir~

RESULT TERAKHIR aku sudah keluar..hehehe..ALHAMDULILLAH..everything ok..paper yg plng aku TAKOT dpt ok..alhamdulillah.aku berjaya elakkan C dalam result aku..target tercapai....syukur sgt...bl aku da dpt result full nih br aku rasa aku betol2 da abes belajar..hehehe..sebelom ni x 100% g..now..disebab kan result nih aku nak dedicatekan sepatah dua kata2 penghargaan aku kpd beberapa org penting yg tlg aku tuk final exam nih.selain family aku yg byk doakan aku org2 nih gak byk ceriakan hari2 aku..

''aku nak say tq yg tak terkira byknya kat org2 yg byk tlg aku,byk bg semngat yg selalu hiburkan aku..hehe..yg sm2 ngn aku kat usm..semua lecture2 ..kwn2 ..rumate terchenta aku ..kwn2 dip(eyra,nana,yana,aan,amir n shamsul) ...adik2 kat studio (fik, black,mad,mang,amin,n yg lain2 semuala) ,n all built tech member,.kwn2 hbp.semua kwn2 USM yg kenal aku.makcik2 dan pakcik2 cafe ...kwn2 kat aman damai n semua2 la..TQ SGT2...aku doakan yg terbaik tuk semua..n tak lupa gak pada JPA sbb sudi taja aku sepanjang aku blajar kat usm..heheheh''




TAMAT SUDAH!!!!!

HOYYEEEEE!!!!!!!!!