..............

Sunday, May 23, 2010

~reSulT oo Result~

hari ni tanggal 23 mei 2010....aku sgt
cuak+takot+riso+gelabah+teruja+hepi+othersla..
sbb.............
lusa dah 25 mei......

RESULT

kuarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

aku takot..bkn sbb pe takot aku xberjaya nak upkan pointer aku yg gedebuk jth sem lps...huhuhu

aku cuak..sbb ada 3 paper STRUCTURE yg amat aku risokan

aku riso..sbb ni la peluang last aku nk upkn result aku

aku gelabah..sbb paper last tu aku byk guna law sendiri..huhuhu

aku teruja..sbb ni la last result aku..pasni ni kalo semua ok insyaallah bln 8 aku convo..yehaaa..

tp aku tau..skung nih aku jz bleh doa n tawakal..sbb nye bnd nih da lps..aku rasa aku da wat yg terbaek aku leh wat..tp mcm besela..riso tu aku xleh nak buang..tp dlm riso2 tu rasa x sbr nk tgu result tu pun ada gak..hehe..ntahla..semua perasaan da blend together2 da nih...

aku hope RESULT aku OK
aku doa RESULT aku NAIK
aku yakin STRUCTURE aku LULUS...(wat sedap ati sendri je nih..huhuhu)
aku mintak SEMUA lepas
aku NAK kalo boleh jgn ada C & D & YG SLPSNYE..tp mcm nak ada je C tu

yg penting aku rasa sebenarnya aku XSABAR nak tggu RESULT aku...

aku DOAKAN aku dpt result yg baek...AMINNNN.......

2 comments:

diyadeary said...

insyallah..

kau akan convo bersama aku ogos ni! ♥

diyadeary said...

syu...

You received an award.. Visit my blog and pick it..

http://www.diyadeary.com/2010/05/very-first-award.html