..............

Sunday, May 23, 2010

~reSulT oo Result~

hari ni tanggal 23 mei 2010....aku sgt
cuak+takot+riso+gelabah+teruja+hepi+othersla..
sbb.............
lusa dah 25 mei......

RESULT

kuarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

aku takot..bkn sbb pe takot aku xberjaya nak upkan pointer aku yg gedebuk jth sem lps...huhuhu

aku cuak..sbb ada 3 paper STRUCTURE yg amat aku risokan

aku riso..sbb ni la peluang last aku nk upkn result aku

aku gelabah..sbb paper last tu aku byk guna law sendiri..huhuhu

aku teruja..sbb ni la last result aku..pasni ni kalo semua ok insyaallah bln 8 aku convo..yehaaa..

tp aku tau..skung nih aku jz bleh doa n tawakal..sbb nye bnd nih da lps..aku rasa aku da wat yg terbaek aku leh wat..tp mcm besela..riso tu aku xleh nak buang..tp dlm riso2 tu rasa x sbr nk tgu result tu pun ada gak..hehe..ntahla..semua perasaan da blend together2 da nih...

aku hope RESULT aku OK
aku doa RESULT aku NAIK
aku yakin STRUCTURE aku LULUS...(wat sedap ati sendri je nih..huhuhu)
aku mintak SEMUA lepas
aku NAK kalo boleh jgn ada C & D & YG SLPSNYE..tp mcm nak ada je C tu

yg penting aku rasa sebenarnya aku XSABAR nak tggu RESULT aku...

aku DOAKAN aku dpt result yg baek...AMINNNN.......

Sunday, May 16, 2010

~neW tIme TaBLe~

Semenjak aku dengan rasminya menjawat jwtn selaku
TUKANG TANAM ANGGUR...

jadual harian aku totally change..sgt xsm mcm zmn2 aku blajo dulu
xtau la berapa lama aku nak BERTAHAN ngn jadual aku skung..huhuhu

pagi~

minum OVALTINE...
jln2 PUSING UMAH..
NGACO ank jiran aku yg baby smpai die nanges...

tengah ari~

tgk TV.....
ngadap FESBUK...
ngadap YM....
mkn MAKANAN pe2..jrg msk ns sbb xde org nak mkn..hehe

petang~

tgk TV lg...
NGACO ank jiran aku lg...
kdg2 terTIDO..yg ni jrg2 sgt la terjadi..time ujan je jd..hehe

malam~

tgk TV lg dan lg...
ngadap FESBUK lg...
ngadap YM lg.....
tido kul 3 OR 4...sbb mata da biase tido lewat2..huhu..


tu la jadual harian aku yg da xbest...ari2 ulang benda yg sama..huhuhu
selagi xkeje tu la jadual aku..
lalalalalalalalla...

life yg sgt BUSANNNNNNNNNNNNN.......


bile aku busan aku akn mula memikirkan perkara2 yg sepatutnya aku fikir..
ADUHHHH..NYAMPAH sgt..
da la mcm2 bnd nak jd..pas sorang2 wat psl...
plng aku nyampah ngn kes sorang makhluk ALLAH nih..
aku da ckp jgn KACO aku..tp ko degil..
xckp ko jd LELAKI..jd plak H bkn nama sebenar..
then nak jd LAWYER la plak..pe ntah yg ko nakkan..
aku sgt RIMAS...


bila aku busan bnd2 nih mmg akn slalu berpusing dlm kepala hotak aku..
belum cmpur dengan mslh2 dunia yg len lg...
aku x suka kalo aku BUSAN.....
xsuka..xsuka..xsuka....

hope keBUSANnan ini akan PERGI xlama lg..
biarla keHEPIan plak yg dtg..
AMIN.......
INSYAALLAH....

~kek penyek~







Br2 ni aku lepak rwg seminggu lebih kurang..kezen aku miss fatin afiqah de wat kek..chocolate kek katanyer..rajin die..kalo aku bab2 kek,kuih2 raya mmg aku xsuka nak wat..np ntah..kalo msk bnd2 len semangat lebey je aku..tp bab2 yg 1 nih mmg aku xsuke..ni la rupe kek mek ni buat..walopun rupa x cun tp rasa boleh thn..tahniah kakak..cubaan anda berhasil..maseh boleh diperbaiki..hehe..kamu yg kecik pun pndai wat kek..wat aku terpikir bile aku nak pndai wat kek nih..hohohoho




Saturday, May 1, 2010

~rumAtE tErcHenTA~


Ermm...aku SEDIH arinih..sbb??aku terpkse berpisah ngn 'couple of the year ' aku..huhuhu.. rumate aku..

MiSS nILzA AyIN@lIn AyoB.....

aku sgt BERAT ATI nak blk td..sbb aku sebenarnye berniat nak temankan die smpai die abes exam..tp keadaan x izinkan aku nak tunaikan niat aku..sory tau lalink..huhu...aku SAYANG sama kamu...org yg selalu dengar mslh2 aku..dgr bebelan2 aku..dgr rungutan2 aku..thx sgt2.. i will REMEMBER that...ALWAYS....

pesan aku pd DIA ~

tAke Care

JgN luPER mKn

sLlu bawAK cHOcoLaTe

pe2 MsG aku..

HepI aLwaYS

JGN LUPA AKU TAU!!!hehehe


thanx coz sudi jd MY BEST RUMATE n MY BEST COUPLE OF THE YEAR..hehehe... hope ko jd KWN TERBAEK aku smpai bile2...jmpe lg t....