..............

Wednesday, April 14, 2010

~menCaRI mOOd Yg Ilang~

Hari ni..byk sgt bnd yg jadi..bnd yg wat aku rasa sedih, geram, happy,lawak..semua bercampur baur la..minggu stdy week ni mmg leh wat makhluk2 yg nak amik peksa berada di luar batasan fikiran..huhu..da la stdy week kali ni aku mcm kehilangan mood aku tuk study..xtau la.. TAKOT semua da de nih..tggl 4 hari je lg nak exam..aku???msh mencari2 mn tujuan aku???huhu..

Scene 1...

Aku yg br tdo x smpai 2 jam dikejutkan oleh msg eyra..kwn aku tye jd x nak g breakfast kat TUN SARDON..pd mulanya aku yg tersgt mls sbb memikirkan kesedapan bantal dan keselesaan katil akhirnye mengalah sbb aku terpikirkan teh panas..hehehe..dengan semngatnye aku pegi..tp mcm rugi je..bnd yg aku makan x seberapa ngan keterpaksaan aku bgn tdo..hehehe..pe2 pun thnx tuk eyra sbb bwk aku g mkn2..hehe..syg kamu..haha

Scene 2...

Tgh dok belek2 note si tetibe rasa mcm nk mkn sup..hehe..buzz eyra..kitorng g mkn kat Pecal Lele..sup dia terbaek..tp kali ni Lin join skali..best..aku mkn ns ayam goreng..dr sup jd nasi..pengaruh rumate terchenta..hahaha..eyra seperti biasa BAKSO DAGING lebey..hehe..then seperti biase aku ngn Eyra kalo keluar mkn x melencong tmpat lain mmg xsah..kitorng singgah tesco..beli barang2 sket..pastu tros blk bilik...


Scene 3...



Br je nk tukar bj mslah lain plak mai..huh..ni la scene di mn berlakunya adegan2 sedih..geram..bengang..menyampah..xdpt aku nk nyatakan kat sini..but everything da setel.. Alhamdulillah...Amin..


Scene 4...


Tgh mencari2 mood utk stdy..angin gile aku dtg..hahaha..g lepak kfc..mkn2..n kononnya nak stdy kat situ..sekali sejuk yg teramat..sy bersama eyra mengambil kptsan kmbali ke bilik... n now..sy rasa sumthing...........





MoOd sAyA sUdAh KeMbaLi...YeaHHHHHH...


No comments: