..............

Thursday, April 22, 2010

~k.E.r.I.S.a.U.a.N~

Ermm..aku sgt serius kali ni..aku betul2 serius dgn pe aku nk mksdkan kali nih..........................



~aKu SgT RisAu~



Esok de 1 paper yg dinamakan Structural Design n dlm bahasa budak2 mcm kami2 ni ia dipanggil 262..huhu..aku xtau la mana silapnye paper nih wat aku jd sgt riso+ssh hati+gelabah+gabra n segala macam yg sewaktu dengannya..huhu..sepanjang2 aku blajor dr POLI smpai la nak abes DGREE nih..this is da 1st time aku rasa cuak yg terlampau..bkn x stdy..stdy..n aku rasa paper nih aku terlalu stdy smpai paper lain aku kurang sket..tp still menakutkan aku tuk masuk ke dalam dwn exam yg maha sejuk tu..aduhhh..


~h.0.p.e e.v.e.r.y.t.h.i.n.g.w.i.l.l.b.e.o.k~


But i know..takot n cuak mcm mn skali pun aku kene face gak paper nih..yes..



HAVE TO DO MY BEST


Aku hope sgt sok aku dpt menjawab dgn baek n ketenangan itu dtg pada aku..Aminnn... Pe2 pun doakan aku ek..Insyaallah aku buat yg terbaek yg aku mampu esok....aku kene set dlm kepala hotak aku nih........



nUrUL sYuhAda BinTI MuHAmAd SauFi boleh MENJAWAB SOALAN REG 262 DENGAN TERBAEKNYA..hehehe..YOSHH..



INSYAALLAH.....






No comments: