..............

Tuesday, April 6, 2010

keegoan ku mengatasi segalanye..mcm mne nk maaf kn orng klu hati tak rela...mcm mne nk mintak maaf kat orng klu tau itu bukan salah aku....huhu....aku kisah ape...mmg aku ego...so???


sape de pndpt yg bgs2 psl statement di ats bleh la komen..kepda yg berkenaan sedar2la..keegoan x bwk kite ke mn2..blajar hormat org..especially org yg byk tlg n someone yg sgt baek..plss la...da besar..da bleh pikir..aku x penah rasa nak mrh org mcm ni..hope 1 day org tu sedar dan nyesal atas pe yg die da wat...

bile aku tgk budak nih ada 3 soalan yg nak sgt aku tye kat die:

  • ko ni bagus sgt ke smpai org yg spttnye ko hormat pun ko da x hormat????

  • ego boleh bwk mati ke????

  • hina sgt ke maafkan org???
Anda ckp hebat sbb da berjaya buat aku rasa sgt MARAH!!!!!

pd yg berkenaan renung2kanla...peringatan juga utk aku..Ya Allah jauhkanla aku dr menjadi org yg sebegitu..Aminn

2 comments:

i'm ayer tawarian... said...

good job my dearest sister!!!hahaha

syue said...

hahaha..puji ke perli nih..xleh nak lps kat die..lps kat sini je la..huhu