..............

Thursday, April 29, 2010

~aBeS sudAh~

hari ni

taNGGal


28 APRIL 2010

aKu sudah menghabeskan paper last aku di usm..hahaha..alhamdulillah..tp serius..hepi mmg hepi...tp ntah napela dlm ati aku xde rasa xcited mcm masa aku abes poli lu...aku pun pelik..huhuhu..tp pe2 pun aku ttp hepi..SBB.....


aku dah BERJAYA abeskan 2thn aku di USM dgn baeknye..but..........................

aku TAKOOOOOOOOOOOOTTT...

RESULT aku......Hohoho..SerEMMM....


now.......

aku scr rasminya menyandang jawatan PENGANGGUR berjaya..hahahaha..

hope..jwtan ni aku x sandang dlm masa yg lama..huhuhu

Thursday, April 22, 2010

~k.E.r.I.S.a.U.a.N~

Ermm..aku sgt serius kali ni..aku betul2 serius dgn pe aku nk mksdkan kali nih..........................



~aKu SgT RisAu~



Esok de 1 paper yg dinamakan Structural Design n dlm bahasa budak2 mcm kami2 ni ia dipanggil 262..huhu..aku xtau la mana silapnye paper nih wat aku jd sgt riso+ssh hati+gelabah+gabra n segala macam yg sewaktu dengannya..huhu..sepanjang2 aku blajor dr POLI smpai la nak abes DGREE nih..this is da 1st time aku rasa cuak yg terlampau..bkn x stdy..stdy..n aku rasa paper nih aku terlalu stdy smpai paper lain aku kurang sket..tp still menakutkan aku tuk masuk ke dalam dwn exam yg maha sejuk tu..aduhhh..


~h.0.p.e e.v.e.r.y.t.h.i.n.g.w.i.l.l.b.e.o.k~


But i know..takot n cuak mcm mn skali pun aku kene face gak paper nih..yes..



HAVE TO DO MY BEST


Aku hope sgt sok aku dpt menjawab dgn baek n ketenangan itu dtg pada aku..Aminnn... Pe2 pun doakan aku ek..Insyaallah aku buat yg terbaek yg aku mampu esok....aku kene set dlm kepala hotak aku nih........



nUrUL sYuhAda BinTI MuHAmAd SauFi boleh MENJAWAB SOALAN REG 262 DENGAN TERBAEKNYA..hehehe..YOSHH..



INSYAALLAH.....






Wednesday, April 14, 2010

~menCaRI mOOd Yg Ilang~

Hari ni..byk sgt bnd yg jadi..bnd yg wat aku rasa sedih, geram, happy,lawak..semua bercampur baur la..minggu stdy week ni mmg leh wat makhluk2 yg nak amik peksa berada di luar batasan fikiran..huhu..da la stdy week kali ni aku mcm kehilangan mood aku tuk study..xtau la.. TAKOT semua da de nih..tggl 4 hari je lg nak exam..aku???msh mencari2 mn tujuan aku???huhu..

Scene 1...

Aku yg br tdo x smpai 2 jam dikejutkan oleh msg eyra..kwn aku tye jd x nak g breakfast kat TUN SARDON..pd mulanya aku yg tersgt mls sbb memikirkan kesedapan bantal dan keselesaan katil akhirnye mengalah sbb aku terpikirkan teh panas..hehehe..dengan semngatnye aku pegi..tp mcm rugi je..bnd yg aku makan x seberapa ngan keterpaksaan aku bgn tdo..hehehe..pe2 pun thnx tuk eyra sbb bwk aku g mkn2..hehe..syg kamu..haha

Scene 2...

Tgh dok belek2 note si tetibe rasa mcm nk mkn sup..hehe..buzz eyra..kitorng g mkn kat Pecal Lele..sup dia terbaek..tp kali ni Lin join skali..best..aku mkn ns ayam goreng..dr sup jd nasi..pengaruh rumate terchenta..hahaha..eyra seperti biasa BAKSO DAGING lebey..hehe..then seperti biase aku ngn Eyra kalo keluar mkn x melencong tmpat lain mmg xsah..kitorng singgah tesco..beli barang2 sket..pastu tros blk bilik...


Scene 3...



Br je nk tukar bj mslah lain plak mai..huh..ni la scene di mn berlakunya adegan2 sedih..geram..bengang..menyampah..xdpt aku nk nyatakan kat sini..but everything da setel.. Alhamdulillah...Amin..


Scene 4...


Tgh mencari2 mood utk stdy..angin gile aku dtg..hahaha..g lepak kfc..mkn2..n kononnya nak stdy kat situ..sekali sejuk yg teramat..sy bersama eyra mengambil kptsan kmbali ke bilik... n now..sy rasa sumthing...........





MoOd sAyA sUdAh KeMbaLi...YeaHHHHHH...


Tuesday, April 6, 2010

keegoan ku mengatasi segalanye..mcm mne nk maaf kn orng klu hati tak rela...mcm mne nk mintak maaf kat orng klu tau itu bukan salah aku....huhu....aku kisah ape...mmg aku ego...so???


sape de pndpt yg bgs2 psl statement di ats bleh la komen..kepda yg berkenaan sedar2la..keegoan x bwk kite ke mn2..blajar hormat org..especially org yg byk tlg n someone yg sgt baek..plss la...da besar..da bleh pikir..aku x penah rasa nak mrh org mcm ni..hope 1 day org tu sedar dan nyesal atas pe yg die da wat...

bile aku tgk budak nih ada 3 soalan yg nak sgt aku tye kat die:

  • ko ni bagus sgt ke smpai org yg spttnye ko hormat pun ko da x hormat????

  • ego boleh bwk mati ke????

  • hina sgt ke maafkan org???
Anda ckp hebat sbb da berjaya buat aku rasa sgt MARAH!!!!!

pd yg berkenaan renung2kanla...peringatan juga utk aku..Ya Allah jauhkanla aku dr menjadi org yg sebegitu..Aminn