..............

Sunday, March 7, 2010

~s.e.r.a.b.o.t~

Ermm..mcm mn eh aku nak mula entry nih..kepala aku yg sgt serabut dgn mcm2 bnd..aku pun xtau nak huraikan mcm mn..its really complicated..antara sbb2 utama keserabutan dlm kepala aku nih adalah seperti berikut

3 bnd yg aku rasa aku nak larikan diri skrang nih:
  1. Exam yg semakin dekat tp mslh nih still under control..mmg xleh lari..nak xnak aku kene face bnd nih..n aku jnji ngn diri aku, aku nak yg terbaek tuk aku tuk sem last nih..wish me luck k
  2. ermm..bnd kedua yg menyerabutkan kepala aku adalah keadaan sekeliling aku..ntahla..aku mcm x selesa ngan keadaan n suasana kau skrang nih..aku pun xtau nape..naseb de kwn2 aku sekeliling aku yg always wat aku gelak,yg wat aku selesa utk trs kan ari2 aku..thnx a lot my dear fren..
  3. mslh ngan certain2 manusia nih..yg nih plng mngganggu life n kosentrasi aku..ntahla..aku da xtau nak handle mslh2 nih..slgi aku leh sabor ok..i will do it..but aku takot smpai saat sbr aku tu da lari ke mn2 ntah..aku takot aku tersktkan ati org. tu yg paling aku takot..kdg2 aku rasa aku x kaco hidup diorang langsung..tp nape perlu hidup aku yg insan2 tertentu nih nak kaco..xphm aku..aku nih bkn saingan korang..jgn riso..aku tau batas dan limit aku..aku xkan amik hak org..hope insan2 yg berkenaan phmla eh..aku da ckp repeat bnd nih sgt byk kali..tp mmg korang still x nak phm..so aku dah xtau nak wat pe..pasni kalo dah xde jln lain..fine..aku akn wat pe yg korang nakkn sgt..titik..
Huhuhu..sory..kalo ada antara kata2 kat ats yg mcm x bgs n sakitkan ati sape2..tp aku da geram sgt.xtau nak lps kat sape..sory once again..

for org2 yg aku syg:
  1. mak ngan adik aku
  2. family2 aku
  3. best fren2 aku
  4. adik2 istimewa aku
  5. shbat2 aku
  6. rakan2 aku
  7. kwn2 aku
aku syg korang semua..sory n thanx 4 everything~

No comments: