..............

Sunday, March 7, 2010

~sAbah tRip



Last week aku gi Sabah..the last trip 4 BUILT TECH STUDENT 3rd year(walopun aku x ckp 3 thn kat sini..hehe)..sgt2 best..enjoy gler..aku ngan kwn2 semua kat sane dari 27 smpai 3 March..agk lama..smpat la menjadikan kulit aku sgt itam legam (walaupun mmg da itam)+menggelupas..aduhh..mmg agk teruk la..but sgt2 rugi kalo aku sygkan kulit aku smpai terpkse lpskan aktiviti snorkelling yg sgt best tahap gaban pnya..sgt2 best..excited+teruja gle aku dpt tgk segala mcm spesies kat dlm laut yg selama nih aku xpenah tgk..

For snorkeliing activity,kitorng g kat 3 buah pulau:

~pUlaU mAmuTik
~PulAu MaNUkan
~PulAu SaPI

Among 3 pulau nih..the best one is Pulau Manukan..Ya Allah..sgt cantek pemandangan die..nt aku uploadkan pic2 kat entries pasni eh..rasa mcm nak dok situ trs pun de..haha..mmg best la.. then kitorng pegi gak tmpt2 lain. antaranya kgk sunset kat tanjung aru , kaki gng kinabalu. monsopiad village, kundasang n byk tmpt lg la..nanti de msa aku uploadkan pic2 kat sn..aku rasa pasni nak kumpul duit la..nak pi sabah lg..especially nak merayau kat pulau2 die yg sgt super duper cantekk..thank 2 DR. FAISAL yg sgt sporting n happening..kami enjoy sgt..luv ol of u

No comments: