..............

Saturday, March 13, 2010

~rInDu~

ermm.. aku rindu..sgt2..tiba2 aku sgt2 rindu arwah ayah aku..xtau napa..rasa nka nanges je igt kat ayah..ermmm...aku rasa mcm rumah aku sgt kosong..sgt sunyi..dah x mcm dulu..aku sgt2 rindu kat ayah..byk sgt bnd yg wat aku leh igt kat ayah.antaranyer:

  • pg2 dah xde bunyi motor kuar masuk..bkn pg je..sepnjng hari..arwah ayah slalu kuar msk..sehari xtrekira brapa kali..igt lg dulu2 selalu berebut moto ngan ayah..skung..da xde sape lg aku nak berebut moto ngn aku..ahh..really2 miss that moment
  • bunyi telefon ayah..ayah aku sgt suke sms..slalu ada bunyi sms masok..bunyi tepon ayah sgt kuat..yess..aku sgt rndu..tiap2 kali aku dgr bunyi rngtone yg sama dgn bunyi phone ayah aku..aku sgt sedih..ermmm
  • pintu tengah umah aku..pintu tu penghubung antara dapur dgn tmpat tgk tv..ayah slalu stand kat situ tgk apa yg kitorng wat..kdg2 rasa mcm ayah ada je kat situ tgh perhatikan kami semua..
actually, byk g bnd yg wat aku jd sgt rndu kat ayah aku..aku xpenah suarakan rindu nih kat sapa2..selama nih yes..org tgk aku hepi,aku ceria tp sebaliknya aku xbleh nak brenti pikir psl ayah..i really2 miss him so much..aku tau..aku byk sgt wat salah kat ayah..aku x sempat nak mtk maap..xsempat nak bg ayah rasa duit aku..yg aku boleh buat sekarang sedekakan alFatihah, doa byk2 semoga roh arwah ayah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..aminnn...Al-Fatihah...

1 comment:

OggyMirShah said...

dear.. u make me cry..