..............

Sunday, March 21, 2010

~deTik tERaKHIR~

Waaaa..rasa nak jerit pun de..sedar x sedar da tinggal lebih kurang 2 bulan je lg aku nak abeskan dgree aku..Insyaallah kalo xde pe2 halangan..ermm...mcm x percaya de gak..ntahla..

antara hepi, sedih,xsabar,takot semua ada..huhu..

paling menakutkan aku jadual exam yg sgt menyeramkan..ermm..xtaula aku mampu or x nak handle revision aku nih..semua paper design..

aku SGT TAKUT..

mcm2 de dlm kepala aku nih.. rasa mcm nak lari jauh2 je..tp kalo x amik exam x grad la aku..nak x nak kena face gak..fokus kena lebey la tuk exam kali nih..

aku nak up kan blk pointer aku yg da jatoh gedebuk sem lepas..huhu!!!hope bolehla..walopun aku x brapa yakin ngan paper2 aku, tp aku kena usahakan gak..YESS..aku kena gak..

hope everything will ok la..

Aminnnn...

No comments: