..............

Monday, March 29, 2010

~4:36 am~


Jam da pkl 4.38 pg..2 minit da abes tuk upload pic spongebob nih..hehe...aku still xtido sbb nak siapkan Site Investigationnye asigment..huhu..mata da berat sgt..tp rasa mcm nak share story plak..hehe

Newey, xla best sgt citer kali nih..tp aku nak cite gak..psl 2 bnd je..psl pe ye??ermmm...psl ayat nih....

'aku nak jd org 1st tahu!!!'

Aku xtau la nape semua org teruja nak jd org 1st tau bila sampai ms aku da terikat ngn seorang lelaki..haha..tp bkn aku xnak bgtau kat sape2..tp mmg smpai skung aku ttp mcm dulu2..so kpd sape2 yg da tempah nak jd org 1st sabor eh..Insyaallah kalo betul da smpai masa and da jmpe yg septtnye korang semua mst dpt tau gak..but at this moment sabor dulu ye...hehehe..
n cite yg ke 2 plak psl......

'kg banggol jas'

kenapa aku nak cite psl kg banggol jas nih sbb tu kg aku..hehe..tetibe rasa mcm nak blk umah..huhu..dlm rncngan aku jumaat nih aku nak blk..hope xde lg la perkara2 yg dengki kat aku..huhu..NAK BALIKKKKKK..rindu sama mak sy..sgt2..walopun kg aku tu letaknye nun di ceruk SELAMA..aku ttp kata tmpat tu la plng best dlm donia nih..x percaya???try g skali...mst nak g lagi..bak kata pk cik astro MCM2 ADA..al-FATIHAH tuk pak cik astro..aminnn

okla..aku nak tido la..tnda2 nak suh aku pi tido dah dtg..hehehe..so..nt2 aku post cite len plak..daa

No comments: