..............

Sunday, January 24, 2010

~halooo

Salam..da lama gler x updated bnd nih..sgt2 bz n bnyk bnd yg da jd..huhu..de yg baik de yg sebaliknye..hope everything will be ok after this..Insyaallah..thnx kat semua yg support aku..aku syg korang semua..

Sem ni sem last aku kan usm nih..kejap je da nak msk 2thn aku kat sini..alhamdulillah aku da berjaya lepas 3 sem..tggl 1 je lg nih..hope xde pe2 la yg mnghalang aku abiskan sem ni..byk bnd yg aku da lalu spnjang aku kat usm nih.walaupun sekadar 2 thn je aku kat sini..huhu..aku dpt rmai sgt kwn2 baru..

Ermm..tp sejak 2 mnjak ni aku terigt sgt kat kwn2 aku ms dip dulu..rndu sgt saat ngn diorng..miss them so much..nsb ada fcbook..dpt gaklps rndu kat diorng semua..ngee~ bl lg la nak dpt lepak ngn korang2 nih..huhu..

Skung nih aku agk bz ngn keje2 studio aku yg xpenah nak abes..nak blk umah tiap2 mggu pun ssh..rndu plak kat mak aku..next week aku nak blk gak..hehe..azam mnggu ini??Siapkan keje2 studio sbb sy mau pulang..haha