..............

Thursday, October 8, 2009

~tHe Story Of da DaY~



Atas permintaan 'somebody' aku nak cite pasal dak 2 org nih..suka bergadoh, berkelahi tp ttp di hati..haha..yana and shamsul..dua2 nih kwn baek aku gak.. aku slalu gak nyusahkan dak2 nih..hehe..nasibla aku jd kawan angpa..haha..siap slalu kacau daun g..haha..seb bek dua2 nih sporting..pic kat atas tu ms tutor qs..aku yg mlm tu ntah nape nth mmg xde mood nak wat taking-off trs snap pic2 diorang..hehehe...tp kat pic tu de plak pic wan..hehe..xpe..wan pun nak enterframe gak..hehehe..


Pic ni pulak masa kat umah aku..buat dome..masa nih baru mula2 kenal depa..masa sem 1..tp mcm da lama kenal..hehe..dak2 dip mmg terbaekla..yoshhhh


Masa nih domes day..kat hbp valley..aku pun de..tp jd photographer je..huhu..tp enjoy..jap2..pasni..aku plak nak enterframe..siapla korang dua..haha

haha..here i come..tukang nyibuk dah muncul..peace..hehe..pe2 pun aku doakn yg terbaek tuk korang dua..aminn..jgn gdh2..jgn bebal2..jgn masam2.hehe..hepily ever after..

No comments: