..............

Monday, October 19, 2009

~prOjek LasT mINuTE~

ahhhh..aku xsuka..huhuhu..baru nak hepi2+bahgia studio da setel skali tup2 pg td dpt lg 1 projek..gler tensen..BRIDGE DESIGN...Jumaat nih submit..bahan 1 pun aku x stat cr g..malam sok da meeting pos..aku sgt 'blurr'..da la arinih ada 2 kejadian yg agk mengharukan:

  • nak pegi 2nd bridge site tapi kena patah blk coz ujan, tnh jd becak then jln nak msk sgt sempit..bus xbleh amik risiko..so nak x nak kena patah blk...adoihh..br nak excited tgk 2nd bridge project..huhuhu...sgt sedih
  • stuck dekat studio hamper 12 jam..ngadap asignment concrete..kire je salah..naik fedup gak la td..aku dah siap lempar2 kertas..huhu..sgt penin..rasa nak jerit je..tp aku tahanka..nsb baik lepak kat studio ngan geng2 yg otai..haha..amir,aan, nana ngan masyitah..terbaekla korang.. da dekat kul1 camtu masing2 da tepu kitorng decide kitorng blk dulu..sok smbng..pkl 9 pg smbng...huhu..punah harapan nak bgn lmbat..huhuhu
tgh tekanan2 aku ceria sket..sbb??aku dpt sembng ngan sorang kwn baik yg da lm aku x fc 2 fc ngan dia..huhuhu..byk sgt bnd aku nka cita kat dia..xpuas sembng ngan ko weh..huhuhu.. nt bila2 free kita lpk eyh...ssh tuk aku berkata-kata di sini...nt aku free aku langsai utang story aku eyh..hehe..lapang sgt dpt smbng ngan dak nih.. tq so much....frenz 4 eva.....aku bahgia walaupun sebentar..hehehe..thnx my dear friend...

No comments: