..............

Thursday, October 8, 2009

~mINggu Yg AMAt memENaTkan~

mnggu yg amat memenatkan bg aku..huhu..dari hari isnin smpai la da nak msk jumaat aku xde sempat nak mkn dgn btl, tido dgn btl, rest dgn betol..adoihh..sgt2 tertekan..exam da dekat.. de dalam sebulan je lg..arghh..note satu hape pun xwat g..adoihh..kat bwh nih senarai assignment aku yg dok beratur je tggu turn..seb bek beratur baik2..kalo berebut2..hadoihh..mmg bleh bungkus aku..

  1. Of coz projek studio aku~individual report+calculation+drawing
  2. quantity survey ~taking off+taking off+description
  3. Concrete struture design ~ada dua..huhu..dua2 nk kene submit same day
  4. BC~hafal drawing
  5. Wus ~presentation
Tgk je list tu aku da rasa gelong..tulunnn2..ermmm...aku nyer target nak siapkan ujung minggu nih..pas tu leh fokus tuk final plak..SYUHADA boleh..haha..aku kena abeskan gak..sbb???ermm..aku sgt rndu ngn selimut aku..aku sgt rindu dgn 'syuib' kat tasik aman+sem nih x sempat skali pun lg bg dia makan..sabor eh 'syuib'..hehehe..okla..nak pi smbung siapkan keje2 kat atas tu..yoshh..daa

No comments: