..............

Monday, October 12, 2009

~kO x TaU aPe2 sBNrNyER~

ermm..''ko xtau pe2 sbnrnye''.. 1 ayt yang sangat menyakitkan hati aku..ntahla..aku rasa aku sgt terasa ngan ayat nih..sbb??xtau..tp kata2 nih agak skt utk aku dgr..sbb kluar dari mulut org yg aku rasa aku sgt knl dgn dia dlm erti kata lain kwn baik aku.but its ok..may be betol kata dia..AKU XTAU APA2..ermmm...cerita yg aku dgr maybe 40% je dr full version..i accept it..

may be aku TEROVER take care..tp knp??de sbbnya..sbbnya senang je..aku nak yg terbaik..bkn utk aku..tp utk 'korang'..sbb request dr kwn2 lain tuk aku tolong diorang..tp pe yg aku dpt?? skt hati??gud news??haha..semua tu xpenting..yg penting peristiwa jd pengajaran tuk aku.. maybe i should say to myself ''SYUHADA,STOP THINKING ABOUT OTHERS''...stop....... tp...i'm ok..jap je nih..hehe...sbb..aku syg kwn baik aku ni..xde aku simpan2 dlm ati..aku xtau lama mn lg aku ngn die ttp akn jd kwn baik..tp aku nak die tau as kwn, aku x suke tgk die de mslh+xhepy+ssh ati...aku doakan yg terbaek tu dia..amin...

p/s : kalo kamu tetibe lalu kat cni (walaupun aku xpenah gtau kat dia kewujudan blog nih)..kawen jgn lupa jemput aku..hehehe...(cnfirm x lalu kat cni, sbb ssh dia nak on9 nih..hehe...)

No comments: