..............

Wednesday, October 28, 2009

~bLK kAMpung + StuDy+bAd News~

Kali nih aku nak citer pasal 2 bnd..blk kg ngan stdy ngan bad news..hehe..tiga bnd yg berbeza emosi+fokus+kehepian..isnin lps aku blk kg..wahhh..sgt best..setelah hampir sebulan aku x jmpe mak n ayah aku+umah+ayam+bantal busuk(nsb selimut busuk bawak dtg cni..hehe)+makanan yg mak aku msk..aku sgt BAHGIA..relax gila aku kat umah..keje aku mkn+tgk tv+tido..huhu..kunun2 bwk blk buku bc+qs..tp aku jz berjaya siapkan 4 keping notes bc je..haha..main byk SYUHADA nih..tp yg kurang best aku x smpat nak terjun dlm sg..huhu..hujan je keje..geng pun xde nak mandi..xkan aku nak berendam sorang2...bosan ah..hehe..tp pe2 pun aku suka+hepi+tenang dpt blk umah...

ermmm..tp dlm2 aku hepi ada plak kejadian+news yg sgt menyakitkan+merunsingkan aku..aku xbleh nak story kat cni..yg boleh aku ckp aku x suke+benci+sakit hati+geram+sedih+kecewa n mcm2 lg..ntahla..napa la aku xbleh nak wat pe2 tuk ilangkan semua perasaan nih..siap makin hari makin tebal..adoihh..Ya Allah.. tolonglah hamba Mu ni..tunjukkanla aku jln nak setelkan semua nih..byk hati aku nak kena pikir+jaga kalau aku nak setelkan..aku sgt KALAH ngan situasi kali nih..aku xnka jd org KUANG AJAR+XHORMAT ORG+MARAH2+SEDIH2...tapi akux bleh nak buang dah semua perasaan nih..aku da xbleh nak buat mcm xde pe2...kdng2 aku rase aku sgt TEROK..SGT...ermmm...aku da xbelh nak jd org yg +ve mcm sebelom2 nih..naseb bek dlm serabot2 nih aku still ada kwn2 yg layan aku gelak+merapu..korang mmg terbaek..hehe..

Okla..t smbng g..nak pegi ngadap QS blk..chaiyok2....


No comments: