..............

Friday, October 9, 2009

~aku mau pulang~

ermm..NAK BALIKKKK...huhuhu..tu la yg bermain kat kepala aku..nak sgt blk umah.tp keje studio x siap g.next week dah nak kena submit.yg paling aku tensen, nak guna buku sewerage dgn drainage xde plak kat library sini..semua ada kat kampus kejuruteraan..sgt bengang+tertekan.. mana la aku nak korek buku tu..huhuhu

I miss my family+my home+air terjun+dapor kat umah..sgt rindu..mcm mana nih??hope next week free la sikit..saya mau pulang..hehe..saya mau makan kat rumah(paling penting..hahaha), saya mau pegi mandi manda di sg@air terjun..sape nak ikot???hehehe..

lg 3-4 minggu dah nak exam..study week nak blk kg or x???ermm..kalo aku blk cnfirm2 aku x baca buku..huhu...kalo x blk terigt je kat umah(buat mcm x penah duduk jauh dr umah je..hehehe). tp maybe tempat aku study kali nih agk dekat umah..so buat aku rasa nak blk selalu.tp mmg sgt jarang aku dpt blk..sedih2..

smlam my adik, kinah call,,tya blk or x??adoihh..aku nih pantang kene tya..mesti wat aku rasa bersalah sgt xdpt blk..huhuhu..tup2 pg td ayah aku plak tepon tye blk ke x..adoihh..serba slh sgt..bkn x nak blk tp masa jeles sgt kat aku..huuhu..tulunnn2..

Aku nak blk next week..aku akan cuba..hehehe..so if nak blk aku kena setelkan keje2 secpt yg mungkin..SYUHADA..be serious..dont' play2..fokus2..kuatkanla iman+tenaga aku untuk buat keje2 nih..aminnn... : )

No comments: