..............

Saturday, September 26, 2009

studio oo studio 200...

byk kenangan yg best sepanjang aku stdy kat cni of course la kat built tech studio..hahaha..byk bnda gle2 berlaku dlm tu..mmg terbaikla..walaupun aku antara yg plng 'muda' dlm studio tu..tp x kshla..mmg best geng2 dak2 nih..so tuk entry kali nih aku nak cite psl perkara2 best yg jd kat studio kitorng dr 1st sem aku kat cni..hehehe..here i come...


ni ms buat banner tuk jamuan raya sidang lps..aku jd tukang lukis je..yg kaler black, aan, amir, lemang, lia...jd supervisor jap..hehehe..pic2 kat bwh ni mase operasi mewarna dan mencatikkan banner..bgs dak2 nih..rjn2..yg pic bwh skali tu team studio aku..smbil2 wat banner aku siapkan model umah..siap gak akhirnyer..thnx yc,soo yin.n ruru10..pe2 pun banner cantek..model umah pun comei

No comments: