..............

Monday, September 28, 2009

~nasi ooo nasi~

semalam mmg satu pencarian yg sgt menyeksakan..huhu..citenyer cmni..dlm kul 10 lbh cmtu aku ngn lin,rumate aku pnyer la semngt nk pg mkn sbb da tersgt la lapar..huhu..smngt pnyer semangat kononnyer nak mkn ns putih+tomyam+tlr dadar..pastu dgn pnh konfiden kitorng gerakla pg Nazri TomYam..skali gelap gelita..cnfirm..tutp..raya x abes lg..huhu..sgt kacewa..pencarian diteruskan ke kdai no 2, before petronas,skali ttp jugak..adoih..aku da agk bengang time tu..

then pg la plak cr nasi kat area taman tun sardon..pusing2 pnya pusing stop la kat 1 kdai mkn tu..tp br je ltk bontot ats kerusi dtg mamat waiter tu wat dialog yg sgt aku x suke.dialog tu byi dia lbh kurang mcm ni la

''kalau nak mkn mee ka,kueteow ka, bihun ka adala..nasi da abih..yg tu ja ada''

aku rasa nak bakar je kdai tu ngn lighter yg aku br beli..huuuhu..dengan perasaan yg lapor+bengang pegi la plak kdai tom yam kat sblah tesco...dgn bacaan bismillah dan langkahan kaki kanan kuar dr kete kitorng pun msk la kdai tu...br je pijak kaki kat kdai tu dtg sorang pelayang die ckp

''kak,makanan hak ada semua da abis..maap na..''

arghhh..kacewa lg..huhuhu...dgn penih harapn kami pun trskan pencariaan..yg kami jumpa kdai mamak je..subaidah,khaleel, kayu ns kandar..mcm2 lg la..cnfirm2 xlalu dah..nak pg pak hussin ke bangkok ke cnfirm2 dok cuti raya lg..ronda pya ronda last skali jmpa la 1 kdai mkn kat dpn htl seri m'sia..nak msk ke x??ada nk lg ke x??tu la yg jd topic perbincangan antra aku ngn lin..huhuhu..pastu dgn perasaan pnh tawakal msk2 je trs tya

''adik,ns ada x?''hehe..soalan cepu emas tu..
''ada ''..dia jwb tu ja..alhamdulillah..jwpn yg aku tgu2..hehehe

dgn sepantas kete lin kitorng ordere ns putih+tomyam+telur dadar ngn ns grng aym..walaupun rasenya x berbaloi ngn ssh payah nak cr ns tu tp licin gak..maklumla..da lapor+penat ronda2 cr kdai makan..haha..akhirnya..dr kul 10.30 kuar dkt kul 12 br jmpa kdai makan..hahaha..kenangan yg aku akn igt smpai bl2..hehehe



ni la muka dua bdk yg lapor tu..hehehe

No comments: