..............

Sunday, September 27, 2009

~my skbj,smkgr,smtt n psa friends~

kwn???ermm..aku nih mmg agk rmai kwn..dr zmn skolah rendah smpai la skung...dlm byk2 kwn kat bwh ni aku nak citer psl beberapa org kwn aku..dr zmn dolu2 smpai la skung..

1. geng2 skbj
.... tp aku xde pic dak2 nih..tp aku still igt angpa semua..tiap2 kali ry de 4,5 org still berkumpul kat umah aku.. antaranya liyana ank pkcik yatim, azimah n kezen2 dia yg merangkap kwn aku iaitu..hehehe..suhail.syafiq,debab@firdaus,asri, hafiz. farhana,ida n yg len2..tp aku hepi coz still cntct2 ngn diorang wlaupun xsemua..miss all of u...

2.geng2 gunung rpt

yg ni antara geng2 yg sgt2 aku rindu..huhu..da la aku slalu miss gathering diorang, pic diorang pun byk ngn aku..agk sedh la..aku ngn diorang dr form1 smpai form 3 je..tp still cntct ngn diorang smpai skung..especially ngn dhiya,nora,azie,mai,eva, aziri, jebit, nana, shaz, sha2 n rmai lg..aku de 1 je pic latest..pic ngn eva..tu pun die 1 u ngn aku..ms konvo die lpk bilik aku..best gler dpt smbng ngn die walaupun x la lama mn..mmg byk sgt sweet memory ngn diorang2 nih..nth bile la aku leh jumpe diorang semua..huhuhu

eva....

3. geng2 smtt geng2 ni aku x lm sgt ngn diorang..2 thn je..tp aku syg korang gak..yg still aku dpt cntct smpai skung jz suhail, linda zainal,husna, amin, wan n syuk..yg lain2 aku da xtau peciter diorng..tp pe2 pun memori ngn korang aku igt smpai bler2...

4. geng2 psa

aku rindu korang..xsbr nak tgu reunion bln 12 nih..byk bnd2 gle + merapu aku slalu wat ngn dak2 nih..geng dpb especially..korang mmg best..main playground, men bunga api smpai polis dtg, msk buke posa rmai2, mkn char kuew tiow rmai2, mcm2 lg..byk sgt..kat bwh ni de la 2,3 pic korang..ni pun ms reunion konvo..pic byk kat umah..rndu korang..muahh



1 comment:

ms. diya said...

eva seb baik la skrg ni suke bergambar! hahaa... dulu2, hampeh...