..............

Wednesday, September 30, 2009

~sPeCiaL aNNoUNCeMent TUk Dya~

dhiyaaa.............. aku da berjaya..hehehe..tukor layout..hahaha...tq sifu..ni yg sayang ko lbh..cayalah dya..


dya..choki2 khas tuk ko..hehe

~rEunioN dPB pSa~

ANNOUNCEMENT!!

rEunIOn Dpb

tEMpat : bkT mEraH,PeraK
tARikh : 5 -6 dEc 2009

Any information plz contact acit and wan

Monday, September 28, 2009

~nasi ooo nasi~

semalam mmg satu pencarian yg sgt menyeksakan..huhu..citenyer cmni..dlm kul 10 lbh cmtu aku ngn lin,rumate aku pnyer la semngt nk pg mkn sbb da tersgt la lapar..huhu..smngt pnyer semangat kononnyer nak mkn ns putih+tomyam+tlr dadar..pastu dgn pnh konfiden kitorng gerakla pg Nazri TomYam..skali gelap gelita..cnfirm..tutp..raya x abes lg..huhu..sgt kacewa..pencarian diteruskan ke kdai no 2, before petronas,skali ttp jugak..adoih..aku da agk bengang time tu..

then pg la plak cr nasi kat area taman tun sardon..pusing2 pnya pusing stop la kat 1 kdai mkn tu..tp br je ltk bontot ats kerusi dtg mamat waiter tu wat dialog yg sgt aku x suke.dialog tu byi dia lbh kurang mcm ni la

''kalau nak mkn mee ka,kueteow ka, bihun ka adala..nasi da abih..yg tu ja ada''

aku rasa nak bakar je kdai tu ngn lighter yg aku br beli..huuuhu..dengan perasaan yg lapor+bengang pegi la plak kdai tom yam kat sblah tesco...dgn bacaan bismillah dan langkahan kaki kanan kuar dr kete kitorng pun msk la kdai tu...br je pijak kaki kat kdai tu dtg sorang pelayang die ckp

''kak,makanan hak ada semua da abis..maap na..''

arghhh..kacewa lg..huhuhu...dgn penih harapn kami pun trskan pencariaan..yg kami jumpa kdai mamak je..subaidah,khaleel, kayu ns kandar..mcm2 lg la..cnfirm2 xlalu dah..nak pg pak hussin ke bangkok ke cnfirm2 dok cuti raya lg..ronda pya ronda last skali jmpa la 1 kdai mkn kat dpn htl seri m'sia..nak msk ke x??ada nk lg ke x??tu la yg jd topic perbincangan antra aku ngn lin..huhuhu..pastu dgn perasaan pnh tawakal msk2 je trs tya

''adik,ns ada x?''hehe..soalan cepu emas tu..
''ada ''..dia jwb tu ja..alhamdulillah..jwpn yg aku tgu2..hehehe

dgn sepantas kete lin kitorng ordere ns putih+tomyam+telur dadar ngn ns grng aym..walaupun rasenya x berbaloi ngn ssh payah nak cr ns tu tp licin gak..maklumla..da lapor+penat ronda2 cr kdai makan..haha..akhirnya..dr kul 10.30 kuar dkt kul 12 br jmpa kdai makan..hahaha..kenangan yg aku akn igt smpai bl2..hehehe



ni la muka dua bdk yg lapor tu..hehehe

Sunday, September 27, 2009

~raya or raya~

raya oo raya,,raya kali nih happening sket..sbb semua blk umah aku..hahaha..best+huru-hara..tido mlm smpai de yg terpakse tido kat dpr..da xmuat..slame nih muat je..rumah makin kecik ke kitorang yg makin membesar..hahaha..kat bwh ni aku letak la pic2 kami beramai2..yg bujang2 je..yg da kawen xbleh...pe2 pun slamat ari ry semua..



nih chef rendang ayam utk thn nih..ifan..aku rs dak nih besor sok leh jd chef berjaya..amin....architect pun bleh..mn2 la abg oit...


dua org bdk baik..haha..bdk ke??aku ngn kezen aku..cetgu ifa..hehe


sorang ala2 chinese sorang celup kicap sket..hahaha..aku ngn adik aku la nih..


aku bersama kezen2 aku..ayong,atin n aina...



aku xsuka..nape aku xmncul dlm pic nih??huhuhu..xckp cantek la..huhuhu

~face of usm~


aksi2 sengal sbb da pnt tgu bus yg xsmpai2..huhu.mase nih da nak checkout dr chalet..aku , fiq ngn amir..yoshhh



lg aktiviti2 smntara tgu bus..5 gadis bersama 2 jejaka..haha



posing topi br before g wat land survey..topi nih majoriti beli..haha..3 hengget je..


para konsultan dan pihak yg terlibat dlm pembinaan sand castle bersama tn tanah en. black


wah..br smpai black da kene sebu ngn awekx2..hahaha..jejaka tercomei..bak kata one of the people in this pic..hehehe..aku yakin black tau sape insan tu


muke2 bosan slps sehari pusing klcc..buss..lmbt nyer nk tgu kul 9 mlm.huhu


kat times square...before tgk citer benjamin button


posing kat bukit hbp..domes day..


aku ngn yana n shun...kacau daun dak dua org ni jap..hehe


dating ngn lin kat tasik aman@biawak..hehehe..ms stdy week nih

men bowling kat times square..bg can kat black main..mls plak nak main..cnfirm kalah


gds2 ayu..hahha..mcm jnji2 je nk pkai bj kurung..ms nih nk msk kls rpg..kls fav aan..yeker???haha

dlm kls wuss..bosan gler..da la xde kerusi..huhu..


dlm kls wuss gak..ngn nana..hahaha..bersila ats lantai..sdh2..

~my skbj,smkgr,smtt n psa friends~

kwn???ermm..aku nih mmg agk rmai kwn..dr zmn skolah rendah smpai la skung...dlm byk2 kwn kat bwh ni aku nak citer psl beberapa org kwn aku..dr zmn dolu2 smpai la skung..

1. geng2 skbj
.... tp aku xde pic dak2 nih..tp aku still igt angpa semua..tiap2 kali ry de 4,5 org still berkumpul kat umah aku.. antaranya liyana ank pkcik yatim, azimah n kezen2 dia yg merangkap kwn aku iaitu..hehehe..suhail.syafiq,debab@firdaus,asri, hafiz. farhana,ida n yg len2..tp aku hepi coz still cntct2 ngn diorang wlaupun xsemua..miss all of u...

2.geng2 gunung rpt

yg ni antara geng2 yg sgt2 aku rindu..huhu..da la aku slalu miss gathering diorang, pic diorang pun byk ngn aku..agk sedh la..aku ngn diorang dr form1 smpai form 3 je..tp still cntct ngn diorang smpai skung..especially ngn dhiya,nora,azie,mai,eva, aziri, jebit, nana, shaz, sha2 n rmai lg..aku de 1 je pic latest..pic ngn eva..tu pun die 1 u ngn aku..ms konvo die lpk bilik aku..best gler dpt smbng ngn die walaupun x la lama mn..mmg byk sgt sweet memory ngn diorang2 nih..nth bile la aku leh jumpe diorang semua..huhuhu

eva....

3. geng2 smtt geng2 ni aku x lm sgt ngn diorang..2 thn je..tp aku syg korang gak..yg still aku dpt cntct smpai skung jz suhail, linda zainal,husna, amin, wan n syuk..yg lain2 aku da xtau peciter diorng..tp pe2 pun memori ngn korang aku igt smpai bler2...

4. geng2 psa

aku rindu korang..xsbr nak tgu reunion bln 12 nih..byk bnd2 gle + merapu aku slalu wat ngn dak2 nih..geng dpb especially..korang mmg best..main playground, men bunga api smpai polis dtg, msk buke posa rmai2, mkn char kuew tiow rmai2, mcm2 lg..byk sgt..kat bwh ni de la 2,3 pic korang..ni pun ms reunion konvo..pic byk kat umah..rndu korang..muahh



Saturday, September 26, 2009

studio oo studio 200...

byk kenangan yg best sepanjang aku stdy kat cni of course la kat built tech studio..hahaha..byk bnda gle2 berlaku dlm tu..mmg terbaikla..walaupun aku antara yg plng 'muda' dlm studio tu..tp x kshla..mmg best geng2 dak2 nih..so tuk entry kali nih aku nak cite psl perkara2 best yg jd kat studio kitorng dr 1st sem aku kat cni..hehehe..here i come...


ni ms buat banner tuk jamuan raya sidang lps..aku jd tukang lukis je..yg kaler black, aan, amir, lemang, lia...jd supervisor jap..hehehe..pic2 kat bwh ni mase operasi mewarna dan mencatikkan banner..bgs dak2 nih..rjn2..yg pic bwh skali tu team studio aku..smbil2 wat banner aku siapkan model umah..siap gak akhirnyer..thnx yc,soo yin.n ruru10..pe2 pun banner cantek..model umah pun comei

~senangin trip~


ni before nak bertolak gi teluk senangin..kat wakaf hbp..semua de..best..korang mmg terbaikla



mase nih br je smpai...trs posing..aku, nana n masyi..thnx fik..nice pic


ni gile best..kul 12 lbh smpai kul 4pg..bertungkus lumus para2 student hbp nih mempraktikkan pe yg diblajar dlm kls..sand castle time..black as owner,fiq as project manager+architect, aku tukang nyebuk..hahaha



aktiviti menanam org idup2..hehe..maz la jd mangsa..nsb ko la..tp mmg best..pnt pun de..da la da sehari suntuk berpanas wat land survey, pnta mandi2 lg, pnt tnm org lg..hehehe..kenangan terindah nih


ermmm..2 bln lps x slp aku studio bult tech 300 de trip kerja kat teluk senangin..sgt best..hehe..walaupun penang dikelilingi laut tp laut kat sn lg happening..berkubang xigt dunia..hehehe..


yeahh..my 1st time here..


ermmm..actually aku pun xtau nape aku wat blog nih..tp lps dya bg 'ayt' smlm make me feel that i must hv one..hehehe..so..now here i am..hehe...hope aku leh la tau dunia kwn2 aku through this blog..aku buat blog nih may be sbb aku rindu korang2 kot..urghhh...nth bile la dpt jmpe korang2 semua...all my smgr friends especially f2y2k, smtt, psa and of course usm friends..rindu korang sgt2...