..............

Friday, October 30, 2009

~pekSe+TEst+eXAm~

pekse+test ngan exam..bnda yg sama je kan..haha..adoihh.takot tp aku still main2 lg..da la paper2 skul sem nih sgt mencabar aku..blh ke aku nih???

ermm...bila aku tgk je rumus2 asyik terpikir je..mana la dtg rumus2 yg panjang2 nih??sapala yg cipta??kalaula aku tau sapa..ermm..mmg aku marah dia..asal la pegi buat rumus yg ssh2 camni..hehe..fenin2..suka benor nak gn huruf d dgn z byk2..buat aku keliru je nak gn mana 1..huhu...tp xpe..aku anggap nih cabaran utk aku..SYUHADA boleh...tp........blh ke????soalan yg aku pun xtau nak jwb blh ke x..hehe..but i will do my best..

kredit tuk annie woon, aan,amer, soo yin, yana(shamsul), lemang & kwn2 lain yg bg aku pinjam notes and ajar aku concrete dgn QS..korang mmg terbaek.TQ sgt2..

gud luck tuk semua...daa

Wednesday, October 28, 2009

~bLK kAMpung + StuDy+bAd News~

Kali nih aku nak citer pasal 2 bnd..blk kg ngan stdy ngan bad news..hehe..tiga bnd yg berbeza emosi+fokus+kehepian..isnin lps aku blk kg..wahhh..sgt best..setelah hampir sebulan aku x jmpe mak n ayah aku+umah+ayam+bantal busuk(nsb selimut busuk bawak dtg cni..hehe)+makanan yg mak aku msk..aku sgt BAHGIA..relax gila aku kat umah..keje aku mkn+tgk tv+tido..huhu..kunun2 bwk blk buku bc+qs..tp aku jz berjaya siapkan 4 keping notes bc je..haha..main byk SYUHADA nih..tp yg kurang best aku x smpat nak terjun dlm sg..huhu..hujan je keje..geng pun xde nak mandi..xkan aku nak berendam sorang2...bosan ah..hehe..tp pe2 pun aku suka+hepi+tenang dpt blk umah...

ermmm..tp dlm2 aku hepi ada plak kejadian+news yg sgt menyakitkan+merunsingkan aku..aku xbleh nak story kat cni..yg boleh aku ckp aku x suke+benci+sakit hati+geram+sedih+kecewa n mcm2 lg..ntahla..napa la aku xbleh nak wat pe2 tuk ilangkan semua perasaan nih..siap makin hari makin tebal..adoihh..Ya Allah.. tolonglah hamba Mu ni..tunjukkanla aku jln nak setelkan semua nih..byk hati aku nak kena pikir+jaga kalau aku nak setelkan..aku sgt KALAH ngan situasi kali nih..aku xnka jd org KUANG AJAR+XHORMAT ORG+MARAH2+SEDIH2...tapi akux bleh nak buang dah semua perasaan nih..aku da xbleh nak buat mcm xde pe2...kdng2 aku rase aku sgt TEROK..SGT...ermmm...aku da xbelh nak jd org yg +ve mcm sebelom2 nih..naseb bek dlm serabot2 nih aku still ada kwn2 yg layan aku gelak+merapu..korang mmg terbaek..hehe..

Okla..t smbng g..nak pegi ngadap QS blk..chaiyok2....


Thursday, October 22, 2009

~miSS mA fAMiLy~

arghh..aku tertekan...MAU PULANGGGG..baru ada lapang this week mak plak xda kat umah..adoih..tensen2..hari isnin nih nak blk la kejap..selasa or rabu dtg cni semua..ermmm..ok x?? time2 stdy week nih xleh dok umah lama2..bahaya..hehehe..buku ke mana aku ke mana kang..phm2 je la..dah nama nya NURUL SYUHADA MUHAMAD SAUFI.. cam gni la dia..haha...

tp arinih aku rasa miss sgt2 kat mak, adik ngan ayah aku..family2 yg lain gak..nape eh??ermm.. bukan xpenah dok jauh..tp nthla..may be sbb lama sgt kot aku x blk..huhuhu..aku rindu makanan yg mak aku masak..kat sini nak makan pun kene g cari jauh2..yg dekat mak lampir ada..hahha.. cnfirm aku x beli kat dia..

huhuhu..nak balikkkkk......oh, exam...cepatla abes..oo cuti cepatla dtg..hehehe

Monday, October 19, 2009

~prOjek LasT mINuTE~

ahhhh..aku xsuka..huhuhu..baru nak hepi2+bahgia studio da setel skali tup2 pg td dpt lg 1 projek..gler tensen..BRIDGE DESIGN...Jumaat nih submit..bahan 1 pun aku x stat cr g..malam sok da meeting pos..aku sgt 'blurr'..da la arinih ada 2 kejadian yg agk mengharukan:

  • nak pegi 2nd bridge site tapi kena patah blk coz ujan, tnh jd becak then jln nak msk sgt sempit..bus xbleh amik risiko..so nak x nak kena patah blk...adoihh..br nak excited tgk 2nd bridge project..huhuhu...sgt sedih
  • stuck dekat studio hamper 12 jam..ngadap asignment concrete..kire je salah..naik fedup gak la td..aku dah siap lempar2 kertas..huhu..sgt penin..rasa nak jerit je..tp aku tahanka..nsb baik lepak kat studio ngan geng2 yg otai..haha..amir,aan, nana ngan masyitah..terbaekla korang.. da dekat kul1 camtu masing2 da tepu kitorng decide kitorng blk dulu..sok smbng..pkl 9 pg smbng...huhu..punah harapan nak bgn lmbat..huhuhu
tgh tekanan2 aku ceria sket..sbb??aku dpt sembng ngan sorang kwn baik yg da lm aku x fc 2 fc ngan dia..huhuhu..byk sgt bnd aku nka cita kat dia..xpuas sembng ngan ko weh..huhuhu.. nt bila2 free kita lpk eyh...ssh tuk aku berkata-kata di sini...nt aku free aku langsai utang story aku eyh..hehe..lapang sgt dpt smbng ngan dak nih.. tq so much....frenz 4 eva.....aku bahgia walaupun sebentar..hehehe..thnx my dear friend...

Sunday, October 18, 2009

~kIsah SeOrAng KaWan~

ermm..kwn...pe kita nak wat kalo kwn kita manis mulut??pndai berkata-kata?padahal nothing..semua org pndang tinggi, xde sapa penah nk tegur..tp itula dia.. style??itu penting bg dia.. style yg sgt lain dr sebelomnya..org yg aku knl dulu dan kini sgt berbeza..btl ke pe yg aku nmpak?? mungkin style je berbeza..tp aku kenal kamoo..perangai yg x pernah nak berubah...mungkin, aku juga byk wat salah..ramai org x suka.. tetapi sekurang2 nya jagala ati org..ati kwn2..jgn nak tunjuk 'cekang' je..kesian pada org yg sekeliling kamu.. tengokla sekeliling kamu..jgn abaikan ati dn perasaan org lain..sgt tidak bgs..huhu..aku sedih..sbb..kamu org yg da sgt lm aku knl..tp mcm x penah kenal aku je kamu buat..aku tau..aku x pndai nak style2 mcm kamu..tp aku ttp aku..

renung2kan..aku juga ambik bnda nih sebagai peringatan utk diri aku..hope aku dijauhkan dr terjebak dgn perkara2 sebegitu..aminnn...

p/s: kepada yg terasa aku mohon ampun dan maap..aku tau, aku xlayak nak tegur tp sekadar peringatan utk semua..kepada kwn2..thnx coz being my friend...thnx n sory 4 everyting...

Friday, October 16, 2009

~bUs PsA~

ada satu pagi tu aku teman Nana bawak kakak2 dia pegi sarapan kat Taman Tun Sardon, Penang..masa tu ujan..masa nak lintas jalan boleh plak nampak logo yg sgt aku rindu..hahaha..POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH..my beloved poli..haha..memandangkan aku ngan Nana dua2 ex-poli tu..pe lg..posing la kejap depan bus tu..hahaha..xdpt g poli..dgn bus pun jd..yoshhh...


~aKu Yg BhGia~

ya..i'm in heppi mood..hehe..sbb keje2 studio semua da abes..ringan sebelah bahu..tggl nak fokus tuk final je..x sentuh pe2 lg nih..huhu..setelah seminggu aku tido pun x bp nak smpt..smlm aku cvr sungguh2..lps isyak trs padam..haha..penin da kepala nih..da lama x tido lama2..

tp best actually wat keje studio nih..sbb??dok studio lama2 smpai pg ngan kawan2..sambil2 wat keje smbil2 merapu..segar mata..keje pon siap..kalo kat bilik alamatnya PADAM..haha...

Monday, October 12, 2009

~kO x TaU aPe2 sBNrNyER~

ermm..''ko xtau pe2 sbnrnye''.. 1 ayt yang sangat menyakitkan hati aku..ntahla..aku rasa aku sgt terasa ngan ayat nih..sbb??xtau..tp kata2 nih agak skt utk aku dgr..sbb kluar dari mulut org yg aku rasa aku sgt knl dgn dia dlm erti kata lain kwn baik aku.but its ok..may be betol kata dia..AKU XTAU APA2..ermmm...cerita yg aku dgr maybe 40% je dr full version..i accept it..

may be aku TEROVER take care..tp knp??de sbbnya..sbbnya senang je..aku nak yg terbaik..bkn utk aku..tp utk 'korang'..sbb request dr kwn2 lain tuk aku tolong diorang..tp pe yg aku dpt?? skt hati??gud news??haha..semua tu xpenting..yg penting peristiwa jd pengajaran tuk aku.. maybe i should say to myself ''SYUHADA,STOP THINKING ABOUT OTHERS''...stop....... tp...i'm ok..jap je nih..hehe...sbb..aku syg kwn baik aku ni..xde aku simpan2 dlm ati..aku xtau lama mn lg aku ngn die ttp akn jd kwn baik..tp aku nak die tau as kwn, aku x suke tgk die de mslh+xhepy+ssh ati...aku doakan yg terbaek tu dia..amin...

p/s : kalo kamu tetibe lalu kat cni (walaupun aku xpenah gtau kat dia kewujudan blog nih)..kawen jgn lupa jemput aku..hehehe...(cnfirm x lalu kat cni, sbb ssh dia nak on9 nih..hehe...)

Sunday, October 11, 2009

~1 mALaysIA~



Semalam aku de join satu event..pe ntah nama even tu..aku xsure..shakehand+lantern festival kot..hehe..sempena 1 malaysia..best event nih..byk lampu+cahaya+Malaysian student+international student..mmg happening gak la..kelakar tgk foreign student nyanyi lagu2 melayu,menari kuda kepang la..hehe..mcm2..aku tabik spring gakla..sbb??hehe..aku cnfirm failed kalo disuruh menari ngan kuda kepang tu..hahaha..kat bwh nih aku upload pic2 aku ngan yana ngan event tu..gelap la sket..huhu..phone nye camera x bapa nak canggih..huhu..ditambah plak ngan aku yg berkulit sgt 'putih' nih..hahaha..



Friday, October 9, 2009

~aku mau pulang~

ermm..NAK BALIKKKK...huhuhu..tu la yg bermain kat kepala aku..nak sgt blk umah.tp keje studio x siap g.next week dah nak kena submit.yg paling aku tensen, nak guna buku sewerage dgn drainage xde plak kat library sini..semua ada kat kampus kejuruteraan..sgt bengang+tertekan.. mana la aku nak korek buku tu..huhuhu

I miss my family+my home+air terjun+dapor kat umah..sgt rindu..mcm mana nih??hope next week free la sikit..saya mau pulang..hehe..saya mau makan kat rumah(paling penting..hahaha), saya mau pegi mandi manda di sg@air terjun..sape nak ikot???hehehe..

lg 3-4 minggu dah nak exam..study week nak blk kg or x???ermm..kalo aku blk cnfirm2 aku x baca buku..huhu...kalo x blk terigt je kat umah(buat mcm x penah duduk jauh dr umah je..hehehe). tp maybe tempat aku study kali nih agk dekat umah..so buat aku rasa nak blk selalu.tp mmg sgt jarang aku dpt blk..sedih2..

smlam my adik, kinah call,,tya blk or x??adoihh..aku nih pantang kene tya..mesti wat aku rasa bersalah sgt xdpt blk..huhuhu..tup2 pg td ayah aku plak tepon tye blk ke x..adoihh..serba slh sgt..bkn x nak blk tp masa jeles sgt kat aku..huuhu..tulunnn2..

Aku nak blk next week..aku akan cuba..hehehe..so if nak blk aku kena setelkan keje2 secpt yg mungkin..SYUHADA..be serious..dont' play2..fokus2..kuatkanla iman+tenaga aku untuk buat keje2 nih..aminnn... : )

Thursday, October 8, 2009

~tHe Story Of da DaY~



Atas permintaan 'somebody' aku nak cite pasal dak 2 org nih..suka bergadoh, berkelahi tp ttp di hati..haha..yana and shamsul..dua2 nih kwn baek aku gak.. aku slalu gak nyusahkan dak2 nih..hehe..nasibla aku jd kawan angpa..haha..siap slalu kacau daun g..haha..seb bek dua2 nih sporting..pic kat atas tu ms tutor qs..aku yg mlm tu ntah nape nth mmg xde mood nak wat taking-off trs snap pic2 diorang..hehehe...tp kat pic tu de plak pic wan..hehe..xpe..wan pun nak enterframe gak..hehehe..


Pic ni pulak masa kat umah aku..buat dome..masa nih baru mula2 kenal depa..masa sem 1..tp mcm da lama kenal..hehe..dak2 dip mmg terbaekla..yoshhhh


Masa nih domes day..kat hbp valley..aku pun de..tp jd photographer je..huhu..tp enjoy..jap2..pasni..aku plak nak enterframe..siapla korang dua..haha

haha..here i come..tukang nyibuk dah muncul..peace..hehe..pe2 pun aku doakn yg terbaek tuk korang dua..aminn..jgn gdh2..jgn bebal2..jgn masam2.hehe..hepily ever after..

~mINggu Yg AMAt memENaTkan~

mnggu yg amat memenatkan bg aku..huhu..dari hari isnin smpai la da nak msk jumaat aku xde sempat nak mkn dgn btl, tido dgn btl, rest dgn betol..adoihh..sgt2 tertekan..exam da dekat.. de dalam sebulan je lg..arghh..note satu hape pun xwat g..adoihh..kat bwh nih senarai assignment aku yg dok beratur je tggu turn..seb bek beratur baik2..kalo berebut2..hadoihh..mmg bleh bungkus aku..

  1. Of coz projek studio aku~individual report+calculation+drawing
  2. quantity survey ~taking off+taking off+description
  3. Concrete struture design ~ada dua..huhu..dua2 nk kene submit same day
  4. BC~hafal drawing
  5. Wus ~presentation
Tgk je list tu aku da rasa gelong..tulunnn2..ermmm...aku nyer target nak siapkan ujung minggu nih..pas tu leh fokus tuk final plak..SYUHADA boleh..haha..aku kena abeskan gak..sbb???ermm..aku sgt rndu ngn selimut aku..aku sgt rindu dgn 'syuib' kat tasik aman+sem nih x sempat skali pun lg bg dia makan..sabor eh 'syuib'..hehehe..okla..nak pi smbung siapkan keje2 kat atas tu..yoshh..daa

Thursday, October 1, 2009

~fInal TouCH uP dR hElMI rEPORT@sTuDIO~

kali ni aku nak cita psl mlm yg sgt pnjang di studio..haha..kesnye keesokan hari nak kene submit report dr helmi..haha..yg ada group aku ngn group nana..bertungkus lumus..tp main ttp main..siap ada mkn2 kuih raya g..terbaekla..sambil2 tu smpt lg snap pic...hehehe



credit tu nana..coz amik pic maz ngn aku..hehe



group nana ngah discuss..

~aKu SaYaNg, Aku RInDu~




ermm..tetibe aku rasa rindu plak kat bdk2 skolah..adik2 aku yg istimewa..even diorang x perfect cam kita, tp diorang berjaya wat aku hepi+ilangkan stress and aku tau aku sgt bahgie bila ngn diorang..walaupun sekejap je aku ngn diorang aku syg sgt kat diorang.. mmg mula2 aku agk takot+riso+xselesa..tp lm2 aku jth cinta ngn diorang..diorang ank2 istimewa yang sgt istimewa tmptnya kat hati aku..especially yg slalu wat aku gelak and terharu..Goh Li Cheng, Azneza, Huda, Chun Chun, Anie, Ixalia, Nazri dan ramai lg..kat bwh nih aku ltk sket pic2 saat2 aku bersama diorang..my precious moment with precious kids..miss them a lot...











Wednesday, September 30, 2009

~sPeCiaL aNNoUNCeMent TUk Dya~

dhiyaaa.............. aku da berjaya..hehehe..tukor layout..hahaha...tq sifu..ni yg sayang ko lbh..cayalah dya..


dya..choki2 khas tuk ko..hehe

~rEunioN dPB pSa~

ANNOUNCEMENT!!

rEunIOn Dpb

tEMpat : bkT mEraH,PeraK
tARikh : 5 -6 dEc 2009

Any information plz contact acit and wan

Monday, September 28, 2009

~nasi ooo nasi~

semalam mmg satu pencarian yg sgt menyeksakan..huhu..citenyer cmni..dlm kul 10 lbh cmtu aku ngn lin,rumate aku pnyer la semngt nk pg mkn sbb da tersgt la lapar..huhu..smngt pnyer semangat kononnyer nak mkn ns putih+tomyam+tlr dadar..pastu dgn pnh konfiden kitorng gerakla pg Nazri TomYam..skali gelap gelita..cnfirm..tutp..raya x abes lg..huhu..sgt kacewa..pencarian diteruskan ke kdai no 2, before petronas,skali ttp jugak..adoih..aku da agk bengang time tu..

then pg la plak cr nasi kat area taman tun sardon..pusing2 pnya pusing stop la kat 1 kdai mkn tu..tp br je ltk bontot ats kerusi dtg mamat waiter tu wat dialog yg sgt aku x suke.dialog tu byi dia lbh kurang mcm ni la

''kalau nak mkn mee ka,kueteow ka, bihun ka adala..nasi da abih..yg tu ja ada''

aku rasa nak bakar je kdai tu ngn lighter yg aku br beli..huuuhu..dengan perasaan yg lapor+bengang pegi la plak kdai tom yam kat sblah tesco...dgn bacaan bismillah dan langkahan kaki kanan kuar dr kete kitorng pun msk la kdai tu...br je pijak kaki kat kdai tu dtg sorang pelayang die ckp

''kak,makanan hak ada semua da abis..maap na..''

arghhh..kacewa lg..huhuhu...dgn penih harapn kami pun trskan pencariaan..yg kami jumpa kdai mamak je..subaidah,khaleel, kayu ns kandar..mcm2 lg la..cnfirm2 xlalu dah..nak pg pak hussin ke bangkok ke cnfirm2 dok cuti raya lg..ronda pya ronda last skali jmpa la 1 kdai mkn kat dpn htl seri m'sia..nak msk ke x??ada nk lg ke x??tu la yg jd topic perbincangan antra aku ngn lin..huhuhu..pastu dgn perasaan pnh tawakal msk2 je trs tya

''adik,ns ada x?''hehe..soalan cepu emas tu..
''ada ''..dia jwb tu ja..alhamdulillah..jwpn yg aku tgu2..hehehe

dgn sepantas kete lin kitorng ordere ns putih+tomyam+telur dadar ngn ns grng aym..walaupun rasenya x berbaloi ngn ssh payah nak cr ns tu tp licin gak..maklumla..da lapor+penat ronda2 cr kdai makan..haha..akhirnya..dr kul 10.30 kuar dkt kul 12 br jmpa kdai makan..hahaha..kenangan yg aku akn igt smpai bl2..hehehe



ni la muka dua bdk yg lapor tu..hehehe

Sunday, September 27, 2009

~raya or raya~

raya oo raya,,raya kali nih happening sket..sbb semua blk umah aku..hahaha..best+huru-hara..tido mlm smpai de yg terpakse tido kat dpr..da xmuat..slame nih muat je..rumah makin kecik ke kitorang yg makin membesar..hahaha..kat bwh ni aku letak la pic2 kami beramai2..yg bujang2 je..yg da kawen xbleh...pe2 pun slamat ari ry semua..



nih chef rendang ayam utk thn nih..ifan..aku rs dak nih besor sok leh jd chef berjaya..amin....architect pun bleh..mn2 la abg oit...


dua org bdk baik..haha..bdk ke??aku ngn kezen aku..cetgu ifa..hehe


sorang ala2 chinese sorang celup kicap sket..hahaha..aku ngn adik aku la nih..


aku bersama kezen2 aku..ayong,atin n aina...



aku xsuka..nape aku xmncul dlm pic nih??huhuhu..xckp cantek la..huhuhu

~face of usm~


aksi2 sengal sbb da pnt tgu bus yg xsmpai2..huhu.mase nih da nak checkout dr chalet..aku , fiq ngn amir..yoshhh



lg aktiviti2 smntara tgu bus..5 gadis bersama 2 jejaka..haha



posing topi br before g wat land survey..topi nih majoriti beli..haha..3 hengget je..


para konsultan dan pihak yg terlibat dlm pembinaan sand castle bersama tn tanah en. black


wah..br smpai black da kene sebu ngn awekx2..hahaha..jejaka tercomei..bak kata one of the people in this pic..hehehe..aku yakin black tau sape insan tu


muke2 bosan slps sehari pusing klcc..buss..lmbt nyer nk tgu kul 9 mlm.huhu


kat times square...before tgk citer benjamin button


posing kat bukit hbp..domes day..


aku ngn yana n shun...kacau daun dak dua org ni jap..hehe


dating ngn lin kat tasik aman@biawak..hehehe..ms stdy week nih

men bowling kat times square..bg can kat black main..mls plak nak main..cnfirm kalah


gds2 ayu..hahha..mcm jnji2 je nk pkai bj kurung..ms nih nk msk kls rpg..kls fav aan..yeker???haha

dlm kls wuss..bosan gler..da la xde kerusi..huhu..


dlm kls wuss gak..ngn nana..hahaha..bersila ats lantai..sdh2..

~my skbj,smkgr,smtt n psa friends~

kwn???ermm..aku nih mmg agk rmai kwn..dr zmn skolah rendah smpai la skung...dlm byk2 kwn kat bwh ni aku nak citer psl beberapa org kwn aku..dr zmn dolu2 smpai la skung..

1. geng2 skbj
.... tp aku xde pic dak2 nih..tp aku still igt angpa semua..tiap2 kali ry de 4,5 org still berkumpul kat umah aku.. antaranya liyana ank pkcik yatim, azimah n kezen2 dia yg merangkap kwn aku iaitu..hehehe..suhail.syafiq,debab@firdaus,asri, hafiz. farhana,ida n yg len2..tp aku hepi coz still cntct2 ngn diorang wlaupun xsemua..miss all of u...

2.geng2 gunung rpt

yg ni antara geng2 yg sgt2 aku rindu..huhu..da la aku slalu miss gathering diorang, pic diorang pun byk ngn aku..agk sedh la..aku ngn diorang dr form1 smpai form 3 je..tp still cntct ngn diorang smpai skung..especially ngn dhiya,nora,azie,mai,eva, aziri, jebit, nana, shaz, sha2 n rmai lg..aku de 1 je pic latest..pic ngn eva..tu pun die 1 u ngn aku..ms konvo die lpk bilik aku..best gler dpt smbng ngn die walaupun x la lama mn..mmg byk sgt sweet memory ngn diorang2 nih..nth bile la aku leh jumpe diorang semua..huhuhu

eva....

3. geng2 smtt geng2 ni aku x lm sgt ngn diorang..2 thn je..tp aku syg korang gak..yg still aku dpt cntct smpai skung jz suhail, linda zainal,husna, amin, wan n syuk..yg lain2 aku da xtau peciter diorng..tp pe2 pun memori ngn korang aku igt smpai bler2...

4. geng2 psa

aku rindu korang..xsbr nak tgu reunion bln 12 nih..byk bnd2 gle + merapu aku slalu wat ngn dak2 nih..geng dpb especially..korang mmg best..main playground, men bunga api smpai polis dtg, msk buke posa rmai2, mkn char kuew tiow rmai2, mcm2 lg..byk sgt..kat bwh ni de la 2,3 pic korang..ni pun ms reunion konvo..pic byk kat umah..rndu korang..muahh



Saturday, September 26, 2009

studio oo studio 200...

byk kenangan yg best sepanjang aku stdy kat cni of course la kat built tech studio..hahaha..byk bnda gle2 berlaku dlm tu..mmg terbaikla..walaupun aku antara yg plng 'muda' dlm studio tu..tp x kshla..mmg best geng2 dak2 nih..so tuk entry kali nih aku nak cite psl perkara2 best yg jd kat studio kitorng dr 1st sem aku kat cni..hehehe..here i come...


ni ms buat banner tuk jamuan raya sidang lps..aku jd tukang lukis je..yg kaler black, aan, amir, lemang, lia...jd supervisor jap..hehehe..pic2 kat bwh ni mase operasi mewarna dan mencatikkan banner..bgs dak2 nih..rjn2..yg pic bwh skali tu team studio aku..smbil2 wat banner aku siapkan model umah..siap gak akhirnyer..thnx yc,soo yin.n ruru10..pe2 pun banner cantek..model umah pun comei

~senangin trip~


ni before nak bertolak gi teluk senangin..kat wakaf hbp..semua de..best..korang mmg terbaikla



mase nih br je smpai...trs posing..aku, nana n masyi..thnx fik..nice pic


ni gile best..kul 12 lbh smpai kul 4pg..bertungkus lumus para2 student hbp nih mempraktikkan pe yg diblajar dlm kls..sand castle time..black as owner,fiq as project manager+architect, aku tukang nyebuk..hahaha



aktiviti menanam org idup2..hehe..maz la jd mangsa..nsb ko la..tp mmg best..pnt pun de..da la da sehari suntuk berpanas wat land survey, pnta mandi2 lg, pnt tnm org lg..hehehe..kenangan terindah nih


ermmm..2 bln lps x slp aku studio bult tech 300 de trip kerja kat teluk senangin..sgt best..hehe..walaupun penang dikelilingi laut tp laut kat sn lg happening..berkubang xigt dunia..hehehe..